Inflatie gaat komende maanden spectaculair dalen

Dat is de titel van mijn nieuwste column die maandag is verschenen op investmentofficer.nl en gisteren op BNR.nl

De titel spreekt voor zich. Spoiler alert: de inflatie in ons land gaan de komende maanden dalen, maar het is prematuur om te zeggen dat daarmee de inflatie is overwonnen.

Je vindt de column HIER.

Gisteren is op de FD site een interview met mij on line gezet in het kader van de reeks “Diner met het FD”. Zaterdag verschijnt het in de papieren krant.

In dat interview zeg ik o.a. wat over duurzaamheidsbeleid en klimaat. Mijn mening wijkt af van de consensus. Dan mag je verwachten dat er uiteenlopende reacties komen en dat bleek. Van enkele mensen kreeg ik commentaar dat mijn uitspraken onderbouwing misten. En dat klopt. Het was een interview, ook over andere zaken en de ruimte is beperkt. Ik zal binnenkort op mijn eigen site een nadere toelichting schrijven.

De link naar het interview is HIER (zit wel achter de betaalmuur van het FD – denk ik).