Ik ben een partnerschap aangegaan met Llewellyn Consulting

Onlangs ben ik een partnerschap aangegaan met Llewellyn Consulting Independent Economics. Hier is hun site.

Llewellyn Consulting is een onafhankelijke economische research boutique in Londen.

Het bedrijf is in 2009 opgericht door John Llewellyn. John is voormalig hoofd International Forecasting en ook Chef de Cabinet bij de OECD in Parijs. Ook is hij de Chief Economist geweest van Lehman Brothers in Londen.

Llewellyn Consulting produceert reguliere research voor abonnees in wat ze noemen ‘macro series’ en ‘technologies series’. Daarnaast produceren ze maatwerk research. Op hun website vind je HIER voorbeelden op gebieden zoals regionaal, economisch beleid, finance & investment, infrastructuur, energie en landgebruik, klimaatverandering en vergrijzing en demografie.

Llewellyn Consulting heeft naast een vaste staf een kring van mensen om zich heen verzameld, ‘associates’. Daartoe behoor ik nu dus ook. Verder bestaat de kring uit economen, maar ook niet-economen uit de hele wereld. Elke dinsdag komen de associates (virtueel) bijeen om diverse economische onderwerpen te bespreken. Je vindt de mensen van Llewellyn Consulting en de Associates HIER.

Dit partnerschap geeft mij toegang tot een internationale groep economen en andere deskundigen. De breedte van de groep en de diepte van het denkvermogen zijn voor mij een geweldige verrijking.